Esthetisch objectontwerp

uw ideeën tot leven brengen in detail en kleur

3D-printing maakt het ontwerpen van objecten nog eenvoudiger

VORM GEVEN AAN JE VERBEELDING

Voorwerpen zijn overal om ons heen, elke dag. Al duizenden jaren maken, gebruiken en genieten we ervan omdat ze een lust zijn voor het oog, interessant lijken en onze nieuwsgierigheid prikkelen, of echt een praktische aanvulling zijn op ons leven. En nu maakt 3D-printen het eenvoudiger dan ooit om een idee of ontwerp om te zetten en dat voorwerp werkelijkheid te laten worden. Van maskers voor een modeshow tot een gedetailleerde miniatuur van de Sint-Romboutstoren in Mechelen en alles daar tussenin: Kreate3D ondersteunt objectontwerp van begin tot einde, met in-house post-processing voor dat extra vleugje kleur en gladheid.

"We besteden speciale aandacht aan de look en feel van het object, zodat het het beoogde doel achter het project spijkert."

ONS PROCES - EEN WINNENDE AANPAK

Processtroom

3D-printen is een zeer toegankelijke fabricagetechnologie. In theorie kan iedereen een 3D printer kopen en gebruiken. Het bereiken van een consistente kwaliteit en hoge slagingskans van uw prints vereist echter kennis en ervaring met de verschillende printers, materialen en 3D ontwerpen. Alleen dan kunt u tot het exacte object komen dat u in gedachten heeft. Dit zijn alle stappen die we overwegen om ervoor te zorgen dat u tevreden zult zijn.

Rugzak render

CASE STUDIE I

THERMO KING RUIMTEPAK

Kreate ontwierp en bedrukte ruimtepakonderdelen, rugzakken en accessoires voor The Picture Element & Owesome. Deze attributen werden gebruikt voor de productlancering van de Thermo King Advancer. Thermo King is een wereldwijde fabrikant van transportkoeling en verwarming voor trailers, vrachtwagens, bussen...

MOOI, PRAKTISCH OBJECT ONTWERP

Bij Kreate 3D, bieden wij een breed scala van verschillende in-house 3D printing processen en materialen. Ons machinepark bestaat uit FDM (Fused Deposition Modeling) en MSLA printing (Mask Stereolithography). Dit laat ons toe om te 3D printen met sterke, lichtgewicht, functionele, esthetische, hoog gedetaileerde, complexe en flexibele materialen voor alle soorten projecten en toepassingen.

Offerte

Neem contact met ons op over uw creatieve idee, een eerste schets of zelfs een afgewerkt 3D-model voor een vrijblijvende offerte!

Klant in de kijker

Dräger is een internationale leider op het gebied van medische en veiligheidstechniek. Sinds 1889 beschermen, ondersteunen en redden Dräger producten levens.