Welkom bij Kreate 3D, uw object ontwerppartner

ONTWERP.
PRINT.
KREATE.

Kreate3D is uw end-to-end 3D object ontwerppartner. Wat betekent dat? Wij vertrekken van uw input, of het nu een idee of een CAD-model is, en zetten het om in een tastbaar object dat volledig afgewerkt is wanneer het aankomt. In nauwe samenwerking met u komt uw verbeelding tot leven. Miniaturen, schaalmodellen, originele ontwerpen, zelfs standbeelden of op maat ontworpen merkartikelen: Kreate3D is uw ervaren partner in het omzetten van ideeën naar realiteit!

ONZE expertisegebieden

Esthetisch objectontwerp

Breng elk idee van een voorwerp dat je in gedachten hebt tot leven. Wij kunnen het ontwerpen, printen en nabewerken naar uw wens! Ontdek de visuele ontwerpmogelijkheden van 3D-printen.

Functioneel productontwerp

3D-printen is een zeer efficiënt middel om one-of-a-kind onderdelen te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren voor marketingcampagnes, branding voor evenementen of zelfs een commercieel product! Geef het die extra kick.

Serieproductie

Laat uw project geen hinder ondervinden van lange doorlooptijden. Wij kunnen uw eindproduct in serie drukken voor een snelle, goedkope en moeiteloze productie!

Ontwerp

Esthetisch objectontwerp

Breng elk idee van een objectontwerp dat je in gedachten hebt tot leven. Wij kunnen het ontwerpen, printen en nabewerken naar uw wens! Ontdek de visuele ontwerpmogelijkheden van 3D-printen.

Mensen die een nieuw project voor productontwikkeling bespreken

Industrieel Product Ontwerp

3D-printen is een zeer efficiënt middel om one-of-a-kind onderdelen te ontwerpen, te ontwikkelen en te produceren voor robotgebruik, drone-onderdelen of zelfs een commercieel product! Geef het die extra kick.

Gezichtsmasker

Serieproductie

Laat uw project niet beïnvloeden door lange doorlooptijden. Wij kunnen uw afgewerkt objectontwerp in serie snel, goedkoop en moeiteloos produceren!

Vertrouwd door

Thermoking
Offerte

Neem contact met ons op over uw creatieve idee, een eerste schets of zelfs een afgewerkt 3D-model voor een vrijblijvende offerte!

CREËER PRECIES WAT U NODIG HEBT MET ADDITIEVE VERVAARDIGING

Als een bedrijf dat objecten ontwerpt, gaan wij van begin tot eind een stap verder om uw eerste inbreng in realiteit om te zetten. De keuze van de gebruikte materialen is gebonden aan uw specifieke ontwerp en doel, op basis waarvan we het 3D model verfijnen om speciale aandacht te besteden aan unieke microafwijkingen. Nadat de print klaar is, kunnen we deze zelfs in-house nabewerken! Wilt u het dat perfecte gladde randje geven, het in uw gewenste kleuren spuiten of zelfs uitbreiden tot buiten de 3D print zelf:
wij regelen het allemaal!

Met dit proces proberen we het onmogelijke in objectontwerp mogelijk te maken, en het mogelijke goedkoop en efficiënt. Tot nu toe hebben we dit toegepast op schaalmodellen van gebouwen, modulaire schoenzolen, op maat ontworpen lampen voor een externe marketingcampagne, museumstukken, op maat gemaakte badgehouders met merknaam voor Deloitte en zelfs unieke projecten zoals het interieurontwerp voor een apotheek.