ONTWERP.

PRINT.

KREATE.

Creatief 3D-ontwerp en productie gemakkelijk gemaakt.

Wij zijn uw ervaren partner in het omzetten van ideeën in realiteit. Laat ons u wegwijs maken in de wereld van 3D printen!

ONZE DIENSTEN

Een 3D-geprinte lamp voor Studio Brussel

CREATIEF 3D ONTWERP

Breng elk idee dat je in je hoofd hebt tot leven. We kunnen esthetische en functionele objecten naar wens 3D modelleren, printen en nabewerken! Ontdek de visuele ontwerpmogelijkheden van 3D printen.

Een 3D-geprinte lamp voor Studio Brussel

PRODUCTONTWIKKELING

Heb je een idee voor een nieuw product of gereedschap? Laat ons je begeleiden bij het 3D-ontwerp, het testen en de productie. We kunnen je idee realiseren zoals je het hebt bedacht!

Een partij 3D-geprinte objecten

GEOPTIMALISEERDE PRODUCTIE

Laat je project niet beïnvloeden door lange doorlooptijden. Wij kunnen uw producten lokaal printen en produceren in kleine tot middelgrote oplages tegen kosteneffectieve prijzen.

WE ZIJN TROTS OP ONZE KLANTEN

CO-CREATIE, WE HEBBEN HET GEDAAN.

INTAKE
w
INTAKE

Elk project is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Daarom nodigen we je graag uit in onze studio om jou en je project beter te leren kennen. We bespreken je visie en wat echt belangrijk is bij het realiseren van het project. We zorgen voor een vrijblijvende offerte op maat.

JE IDEE OMZETTEN IN IETS TASTBAARS
JE IDEE OMZETTEN IN IETS TASTBAARS

We geven graag een extra vleugje creativiteit aan elk project door onze input, gedachten en suggesties te geven. Nadat we je idee of concept op punt hebben staan, brengen we je project driedimensionaal tot leven. Daarnaast werken we met ontwerpiteraties zodat we jouw visie volledig kunnen vastleggen. Jouw tevredenheid gaat boven alles.

IN-HOUSE PRODUCTIE & POST-PROCESSING
IN-HOUSE PRODUCTIE & POST-PROCESSING

Beginnend met het 3D-ontwerp, zullen onze eigen 3D-printers wat duistere magie doen om uw creativiteit te produceren. Maar hier houdt het niet op. Met meer dan zes jaar expertise, ervaring en verschillende nabewerkingstechnieken bewerken en detailleren we uw object als finishing touch voor een optimaal eindproduct.

INSPIREER JE CREATIVITEIT

Weet je nog niet zeker of we je kunnen helpen om je idee te realiseren? Weet je niet zeker wat we kunnen bereiken? Bekijk een selectie van onze recente projecten!

Of neem contact met ons op over project, dat werkt ook.

ESTHETISCH RUIMTEONTWERP

Kreate 3D lanceerde onlangs een gloednieuwe spin-off: Magma Studio. Hier proberen we de traditionele ontwerptaal te herdefiniëren door gebruik te maken van innovatieve technologieën en algoritmisch ontwerp.

DUURZAAM.
NATUURLIJK.

LOKALE PRODUCTIE

Al onze producten en creaties worden ontworpen, geproduceerd en nabewerkt in onze drukkerij in Mechelen, België. Op die manier elimineren we zoveel mogelijk onnodige transportbewegingen.

3D PRINTEN DE ESSENTIE

In vergelijking met andere productietechnologieën printen we met 3D-printen alleen de essentie. Zo houden we onze productieafvalstromen zo laag mogelijk. Onze afvalstromen worden in de nabije toekomst onze nieuwe grondstof voor 3D-printen om circulariteit te stimuleren.

DUURZAME MATERIALEN

We 3D-printen bijna alleen met duurzame materialen van lokale leveranciers. We printen voornamelijk met PETG en PLA gemaakt van gerecycled plastic afval uit de Benelux. Ook zijn we bekend met biologisch afbreekbare materialen zoals hout.