Creatief 3D ONTWERP

LAAT ONZE GETALENTEERDE 3D ONTWERPERS JE IDEE OF CONCEPT TOT LEVEN BRENGEN!

VAN ESTHETISCH TOT FUNCTIONEEL OBJECTONTWERP DOOR MIDDEL VAN 3D-PRINTEN.

VORM GEVEN AAN JE VERBEELDING

Onze getalenteerde en ervaren interne 3D ontwerpers en modelleurs staan te popelen om uw idee naar een hoger niveau te tillen. Dankzij 3D printen is het makkelijker dan ooit om een concept fysiek tot leven te brengen!

Van maskers voor een modeshow tot een gedetailleerde miniatuur van de Sint-Romboutstoren in Mechelen en alles daartussenin: Kreate 3D ondersteunt esthetisch en fysiek objectontwerp van begin tot eind, met in-house nabewerking voor dat extra vleugje kleur en gladheid.

"We besteden speciale aandacht aan de uitstraling van het object, zodat het het beoogde doel achter elk project weerspiegelt."

ONZE MANIER VAN WERKEN - EEN WINNENDE AANPAK

Processtroom

3D-printen is een zeer toegankelijke fabricagetechnologie. In theorie kan iedereen een 3D printer kopen en gebruiken. Het bereiken van een consistente kwaliteit en hoge slagingskans van uw prints vereist echter kennis en ervaring met de verschillende printers, materialen en 3D ontwerpen. Alleen dan kunt u tot het exacte object komen dat u in gedachten heeft. Dit zijn alle stappen die we overwegen om ervoor te zorgen dat u tevreden zult zijn.

Rugzak render

CASE STUDIE

THERMO KING RUIMTEPAK

Kreate ontwierp en bedrukte ruimtepakonderdelen, rugzakken en accessoires voor The Picture Element & Owesome. Deze attributen werden gebruikt voor de productlancering van de Thermo King Advancer. Thermo King is een wereldwijde fabrikant van transportkoeling en verwarming voor trailers, vrachtwagens, bussen...